Speciale uitgave Onderneming2026

Geplaatst op

Telers ontvangen deze dagen een speciale uitgave door de bus van Onderneming2026. In deze krant staan interviews met ondernemers en bestuurders, maar wordt ook verteld over de plannen van Coalitie HOT in 2018-2019.

'Continïteit onderneming centraal' kopt de krant, die sinds donderdag 25 januari door de bus valt bij ruim 4.500 adressen. De interviews en mastersessies met ondernemers geven diverse routes aan om in 2026 als onderneming succesvol te zijn. Er is niet één waarheid. Onomkeerbaar is echter de transitie van eenvoudig familiebedrijf naar krachtige onderneming(en) van familie(s). De consolidatie zet verder door. In deze transitie is het voor ondernemers essentieel om na te denken over o.a. strategie, positie in de keten en het managen van groei om ook in 2026 succesvol te zijn.

Interviews en plannen
In de speciale uitgave komt daarom een aantal thema's terug. Ondernemers geven aan hoe ontwikkeling op deze thema's perspectief biedt voor hun onderneming en voor hen als ondernemer. Aan het woord komen onder andere Sander Verbeek, Jack Groenewegen en Wouter van den Bosch. Maar ook vertelt gedeputeerde Jaap Bond over de ontwikkelingen in de Provincie Noord-Holland en laat Coalitie HOT, initiatiefnemer van Onderneming2026, weten wat de plannen voor de komende jaren zijn.

Telers in Nederland ontvangen de krant gratis. Heeft u geen exemplaar ontvangen maar wilt u deze toch graag lezen? Stuur dan een e-mail naar <link>info@coalitiehot.nl

Onderneming2026.nl is een initiatief van Coalitie HOT. Coalitie HOT wordt gevormd door Federatie VruchtgroenteOrganisaties, Royal FloraHolland, Rabobank, Ministerie van Economische Zaken, Provincie Zuid-Holland, Provincie Noord-Holland, Provincie Limburg en gemeente Westland.


Deel dit blog:

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht