HOT-uitgave nu ook online

Geplaatst op

De speciale uitgave die Coalitie HOT vorige week verstuurde is nu ook digitaal beschikbaar. Daarmee is het mogelijk de artikelen online te lezen en zelfs pdf's van de pagina's te maken.

Telers ontvingen vorige week de speciale uitgave van Onderneming2026 door de bus. In deze krant staan interviews met ondernemers en bestuurders, maar wordt ook verteld over de plannen van Coalitie HOT in 2018-2019.

'Continïteit onderneming centraal' kopt de krant. De interviews en mastersessies met ondernemers geven diverse routes aan om in 2026 als onderneming succesvol te zijn. Er is niet één waarheid. Onomkeerbaar is echter de transitie van eenvoudig familiebedrijf naar krachtige onderneming(en) van familie(s). De consolidatie zet verder door. In deze transitie is het voor ondernemers essentieel om na te denken over o.a. strategie, positie in de keten en het managen van groei om ook in 2026 succesvol te zijn.

<link http: www.onderneming2026.nl magazine external-link-new-window internal link in current>Bekijk de uitgave hier

Onderneming2026.nl is een initiatief van Coalitie HOT. Coalitie HOT wordt gevormd door Federatie VruchtgroenteOrganisaties, Royal FloraHolland, Rabobank, Ministerie van Economische Zaken, Provincie Zuid-Holland, Provincie Noord-Holland, Provincie Limburg en gemeente Westland.


Deel dit blog:

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht