Wat doet Thomas Bunnik om zijn onderneming toekomstproof te maken?

Geplaatst op

Regelmatig vragen wij ondernemers in de glastuinbouw wat zij het afgelopen jaar hebben gedaan om hun onderneming klaar te maken voor 2026. Dit keer: Thomas Bunnik van Bunnik Plants.

Thomas Bunnik van <link http: www.bunnikplants.nl external-link-new-window internal link in current>Bunnik Plants: Planten worden toch wel gekweekt, want mensen willen natuur in huis. En dat is mooi. In een wereld van verstedelijking en de wildgroei aan elektronische apparaten wordt deze behoefte alleen maar groter. Wat ons drijft is deze planten kweken op een duurzame manier. Voor het milieu, voor de klant, en, misschien wel het belangrijkst, op een duurzame manier voor de medewerkers. Zodat medewerkers met plezier naar hun werk gaan. Wij geloven dat dit alleen maar kan als mensen zelf bepalen hoe ze hun werk invullen. Bovendien delen wij samen de bedrijfswinst en werken we met het zogenaamde Zelf Organiserende Team (ZOTte teams).

Het Wat krijgen onze medewerkers mee, het hoe, wie en wanneer bepalen ze zelf, waardoor ze kunnen werken aan hun eigen ideeën. Ideeën die vrijwel altijd beter zijn dan welke slimme, ervaren, goed opgeleide directeur dan ook. Een blij-makende plant duurzaam gekweekt door een blije medewerker, dat is ons doel. Ik geloof er heilig in dat we daarmee op groene wijze bestendig zijn voor een duurzame toekomst.


Deel dit blog:

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht