Wat doet Thijs Hermans om zijn onderneming toekomstbestendig te maken?

Geplaatst op

Regelmatig vragen wij ondernemers in de glastuinbouw wat zij concreet doen om hun onderneming klaar te maken voor 2026. Dit keer: Thijs Hermans van Plantenkwekerij P. Van Geest over samenwerken met andere bedrijven.

Thijs Hermans, <link http: www.pvangeest.nl external-link-new-window internal link in current>Plantenkwekerij P. van Geest:

‘Klanten worden steeds groter, dus als plantenkwekerij moet je mee in de schaalvergroting. Daarom zijn wij de samenwerking aangegaan met WPK. Naar mijn mening geldt in deze samenwerking heel erg dat het geheel groter is dan de som der delen: één plus één is drie. Door de samenwerking worden we flexibeler naar klanten. Daarnaast stimuleert het tot het leren van elkaar, het ontdekken van verbeterpunten en het optimaliseren van je processen. Samenwerken creëert nieuwe kansen, die je in je eentje niet had gekregen. Het bundelen van krachten is één van de concrete beslissingen waarmee we garanderen dat we in 2026 ook nog succesvol zijn. Dat alles maakt je interessanter voor alle belanghebbenden: klanten, aandeelhouders, medewerkers, leveranciers en financiers.’


Deel dit blog:

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht