Rob van den Ende gaat voor tweeledige herstructurering

Geplaatst op

Rob van den Ende wordt met ingang van 1 januari 2017 directeur van HOT Ontwikkelingsbedrijf Nederland. Vrijdag 30 september nam hij afscheid van zijn voormalige werkgever Rabobank en werd hij officieel aangesteld in zijn nieuwe functie.

Van den Ende, tot nu toe vanuit Rabobank projectleider Herstructurering binnen HOT, nam afgelopen vrijdag afscheid van Rabobank door middel van een Symposium Glastuinbouw. Verschillende gasten deelden daar hun visie over de toekomst van ondernemerschap binnen de tuinbouw, waaronder HOT-voorman Cees Veerman. Belangrijkste conclusie: de tuinbouw moet de onderneming centraal gaan stellen in plaats van de ondernemer.

Ontwikkelingsbedrijf HOT Nederland gaat de herstructurering van de glastuinbouw concreet vorm geven en zal dat dus doen onder leiding van Rob van den Ende. Hierbij gaat het zowel om een fysieke herstructurering als om de transitie van ondernemer naar onderneming. In gesprek gaan met telers en het delen van ervaringen vormen de rode draad in deze herstructureringsprocessen.

Het Ontwikkelingsbedrijf HOT Nederland gaat concreet aan de slag met bijvoorbeeld herkaveling van gebieden en - samen met andere partijen, waaronder ondernemers en de overheid - met de aanleg van duurzame energievoorzieningen en het verbeteren van de logistiek en infrastructuur; allemaal zaken die toekomstbestendige bedrijven nodig hebben. Ontwikkelingsbedrijf HOT Nederland werkt samen met partijen ín de regio.

Op dit moment is Paul Janssen nog directeur annex kwartiermaker van Ontwikkelingsbedrijf HOT. Van den Ende volgt hem per 1 januari 2017 op. 

Onderneming2026.nl is een initiatief van Coalitie HOT. Coalitie HOT wordt gevormd door Federatie VruchtgroenteOrganisaties, Royal FloraHolland, Rabobank, Ministerie van Economische Zaken, Provincie Zuid-Holland, Provincie Noord-Holland, Provincie Limburg en gemeente Westland.


Deel dit blog:

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht