Mastersessie & assessment

Mastersessie

Bereid je voor op het ondernemerschap van morgen. Heb jij interesse om onder begeleiding met collega-ondernemers te ‘stoeien’ over onderwerpen die bepalend zijn om ook in 2026 ambitieus aan de slag te gaan? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier of via 0174-612414.   

Onderwerpen die de revue passeren, zijn groei, ontwikkelingsmogelijkheden en onmogelijkheden. Vragen die aan de orde komen zijn: wat zijn bedrijfsmodellen en strategieën van de toekomst? Blijven de rollen van de aandeelhouders (familie) – ondernemers – management zoals ze zijn? Moeten we op een andere manier naar de rol van de familie gaan kijken? Moeten we bewuster omgaan met de rol van de aandeelhouders (familie), de ondernemers en het management?

 

 

Assessment & coaching

Is uw onderneming klaar voor de snel veranderende omgeving, complexiteit van de bedrijfsvoering en internationalisering? Naast de Mastersessies biedt Coalitie HOT twee assessmentprogramma’s aan. Met het assessment kunnen huidige en toekomstige glastuinbouwondernemers hun ondernemerschap verder ontwikkelen.

Video rechts: telers vertellen over hun assessment